les nostres
Novetats

Frescos, congelats, en conserva, deshidratats, ecològics, de proximitat, gourmet,...

En aquesta secció volem mostrar algunes de les novetats més destacades del nostre catàleg de productes.

Possiblement el millor Foie Gras del món. Producte d’alta gamma, seleccionats peça a peça, Segell de qualitat. Disposem de l'exclusivitat de la marca PAUL BALZAK'S i la seva amplia gamma. VEURE CATÀLEG
Possiblement el millormagret d'ànec del món. Producte d’alta gamma, seleccionats peça a peça, Segell de qualitat. Disposem de l'exclusivitat de la marca PAUL BALZAK'S i la seva amplia gamma. VEURE CATÀLEG
Fets a mà, congelats, microones 600w.
2 minuts. Forn 190º 4 minuts.
Congelades. Fregir. Caixa de 2kg.
l’original, feta amb pa de pagès artesà. 100% natural, sense lactosa ni ou, sense conservants ni colorants. Congelades. Dos formats 500 i 100 gr.
Congelat IQF, acuradíssima selecció, bolet excel·lent. Qualitat garantida. Bossa de 1kg.
Mercafruits ha seleccionat els millors productes de les Illes Faroe i Islàndia. La pesca al am garanteix la millor qualitat en el nostre producte, la combinació de les ultimes tecnologies i saviesa tradicional. Aquest procés, fa que es transformi en un aliment excepcional. Tenim varis formats i derivats del producte, consulta'ns.
artesanes i creatives. Tenim molts gustos, us presentem una d'elles. Botifarra de sobrassada i codony. Safates de 1,5kg.
Pastís de xocolata blanca i maracuià. Lleugera mousse de xocolata blanca sobre planxa de pa de pessic i ametlla, cor de polpa de maracuia i cruixent d’avellana, glasseta blanc. 1,1kg.
Gelat de Ratafia amb nous caramel·litzades, Cubetes de 2,5kg i 5kg
Gelat de xocolata Belga amb trossets, Cubetes de 2,5kg i 5kg