SOPA FREDA

SOPA FREDA DE TOMÀQUET I SÍNDRIA

Mes de juliol, mes de calor intensa i, excusa ideal per fer plats refrescants però sobretot, molt fàcils de fer! En aquest post us proposem una sopa de tomàquet i síndria, dos dels aliments més punters de l'estiu i més bons. Intenteu fer la sopa amb una síndria ben dolça i uns tomàquets ben gustosos, ja que són la clau d'aquest primer plat, que és boníssim!

INGREDIENTS

  • 300 g de tomàquet madur
  • 300 g de síndria
  • 100 ml d'aigua mineral (si ens fa falta)
  • 75 g de cogombre
  • 75 g de ceba tendra
  • 50 ml d'oli
  • Sal i pebre blanc (al gust)

Preparació:

1. Netegem els tomàquets i els tallem a trossos. L'afegim al vas de la batedora.
2. Netegem la síndria de llavors i l'incorporem també al vas.
3. Netegem, pelem i tallem a daus el cogombre i la ceba. Els incorporem al vas i reservem un tros de cogombre que tallarem a dauets i que ens serviran d'entrebancs quan servim la sopa.
4. Afegim l'oli, salpebrem i ho triturem tot fins que ens quedi una barreja ben homogènia. Si ens quedés molt espès, podem afegir l'aigua mineral fins a aconseguir la textura desitjada. Rectifiqueu de sal o pebre si cal. A continuació, fiquem la barreja a la nevera.
5. Per últim, quan la servim, la posem en un vol, i cada persona s'hi pot ficar la quantitat de cogombre que vulgui.

a refrescar-se s'ha dit! i bon profit!