MUFFINS DE CIVADA I TROSSETS DE XOCOLATA

MUFFINS DE CIVADA I TROSSETS DE XOCOLATA

Comencem el mes de maig, amb una recepta vegetariana de muffins de civada amb trossets de xocolata. Super ràpids de fer, sense sucre i boníssims. Aquesta mateixa recepta que us proposem, pot fer-se amb diferents fruites i fruits secs, en comptes de xocolata, ja que la base serà la mateixa.

Un deliciós esmorzar o berenar per fer per tota la família! Esperem que us agradin!

INGREDIENTS

  • 1 got de flocs de civada
  • 1 got de farina de blat
  • ¼ de got d'oli de gira-sol
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1/3 de got de llet vegetal
  • Trossets de xocolata

Preparació:

1. Preescalfem el forn i alhora barregem tots els ingredients en un bol. Untem els motlles de magdalenes o gotets d'alumini amb una mica de margarina. De mica en mica anirem omplint ¾ de motlle amb la barreja que hem preparat. Si vols pots afegir-hi uns quants trossets de xocolata per sobre ( a part dels que ja hi haurà per dintre).
2. Finalment els introduirem al forn a 170º uns 18 minuts més o menys. Per saber si estant al punt pots punxar-los amb palet i si surt net, és que ja els tens a punt.

Esperem que us agradin!