Alimentaria 2018

ALIMENTARIA 2018

Durant aquests dies estarem presents a Alimentaria 2018.
Ja fa uns mesos que ens vàrem proposar ser-hi per tal de donar a conèixer el nostre Servei Integral per a la Restauració. Alimentaria, representa per nosaltres, un món de noves experiències úniques per mostrar la qualitat del nostre producte. Ens dóna l'oportunitat d'innovar a través del nostre estand i oferir petits plaers a través dels nostres productes.

Alimentaria, és el Saló Internacional d'Alimentació, Begudes, Serveis Alimentaris. És un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals del sector de l'hosteleria. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector.

Durant aquests dies a Alimentaria Barcelona estarem mostrant els nostres productes però també la manera en què treballem. A MERCAFRUITS, treballem per un servei personalitzat i per una atenció cuidada en cada detall. A més a més, destaquem per la qualitat dels nostres productes, ja que cobrim un servei integral amb la millor oferta i, sempre prioritzant la proximitat d'aquests.

MERCAFRUITS, estem en cerca constant de nous productes, ampliant la nostra gamma i buscant la procedència idònia. Amb una àmplia gamma de productes arribem a totes les necessitats dels nostres clients, des de la botiga, a les col·lectivitats, fins a la restauració. Busquem productes innovadors i exclusius per aconseguir aquell tret diferencial que vol el nostre client.

En resum, si ens vols conèixer una mica més o estàs interessat en algun dels nostres serveis, ens trobaràs a

l'Estand A-131 (a la planta 0 del pavelló 6)

T'hi esperem fins al 19 d'abril!.